neděle 18. května 2014
Chřest s cuketou a rýží
Ingredience (4 porce):
cibule
bílý chřest
cuketa
olej
sůl
koření od Antonína Ratatoulie (můžete použít i jiné)
rýže
Postup:
Nejdříve si uvaříme bílý chřest. To uděláme tak, že chřest oloupeme, odkrojíme dřevnaté konce a vložíme ho do vroucí osolené vody. Vaříme do změknutí. Uvařený chřest vložíme do misky se studenou vodou, aby zůstal dobrý a stále bílý. Na pánvi rozpálíme trochu oleje, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a restujeme dozlatova. O chvíli později přidáme nakrájenou cuketu a chřest, sůl a koření. Vše restujeme dokud nebude cuketa měkká. Podáváme s rýží.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat