sobota 22. března 2014

Pomerančovo-banánová granola

Ingredience (3 porce)

2 š ovesných vloček
1 š strouhaného kokosu
1/2 š nasekaných ořechů
1/2 š pomerančového džusu
1 banán
1/2 š nasekaných kešu oříšků
2 čl soli
trochu pomerančové kůry nebo pomerančového aroma
1/2 čl koriandru
2 čl medu nebo agávového sirupu


Postup

Ve vhodné nádobě pro zapékání smícháme vločky, kokos a ořechy. zbývající přísady umixujeme a vlejeme do suché směsi. promícháme a pečeme v předehřáté troubě na 160° C cca. 30 minut. Občas promícháme a dopékáme při teplotě 140° C do sucha. Příležitostně promícháme. Hotová granola by měla mít zlatohnědou barvu.

Žádné komentáře:

Okomentovat