neděle 18. května 2014

Chřest s cuketou a rýží



Ingredience (4 porce):
cibule
bílý chřest
cuketa
olej
sůl
koření od Antonína Ratatoulie (můžete použít i jiné)
rýže

Postup:
Nejdříve si uvaříme bílý chřest. To uděláme tak, že chřest oloupeme, odkrojíme dřevnaté konce a vložíme ho do vroucí osolené vody. Vaříme do změknutí. Uvařený chřest vložíme do misky se studenou vodou, aby zůstal dobrý a stále bílý. Na pánvi rozpálíme trochu oleje, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a restujeme dozlatova. O chvíli později přidáme nakrájenou cuketu a chřest, sůl a koření. Vše restujeme dokud nebude cuketa měkká. Podáváme s rýží.

Žádné komentáře:

Okomentovat